Prefabriklerde Ara Kat Sistemleri

Prefabriklerde Ara Kat Sistemleri

Kasım 2021 / Prefabrik Yapı

Demonte Prefabrik’in çok katlı prefabrik yapıları; ofis, konut, şantiye binası, depo, soyunma odası, yemekhane, yatakhane, derslik ve atölye vb. gibi çok amaçlı binalar olarak üretilebiliyor. Üstelik uzman ekiplerce kusursuz hazırlanan projelerde ara kat sistemleri minimum sallanma olacak şekilde ayarlanıyor.

Prefabrik yapıların hafifliği, dayanıklılığı, sağlıklı oluşu, taşınabilir olması ve beton bir yapının onda biri fiyatına mal olması zaten yeterli derecede prefabrik yapıları tercih edilir kılıyor. Çok katlı prefabriklerin ara kat sistemlerinde kullanılan teknoloji ve malzeme, Demonte Prefabrik güvencesiyle müşteri memnuniyetini garanti ediyor. Bu binalar statik hesapları ilgili standartlara ve yönetmeliklere göre yapılıyor. Bu yüzden ara katlarda müsaade edilebilir sehim miktarı bulunmaktadır. Ancak müşteri bu durumu hiç istemediği takdirde konfor şartları artırılabilmekte ve sallanma minimum seviyeye indirilmektedir.

Çok katlı bir prefabrik yapı için kaliteyi, uygunluk ve estetikle birleştirmek Demonte Prefabrik’in işi. Detaylı bilgi için sıkça sorulan sorular sayfamızı inceleyebilir ya da 0216 504 29 00 numaralı telefondan Demonte Prefabrik’i arayabilirsiniz.